INFORMACIÓ

La primera DUATLÓ GRAVEL EXTREME del Pirineu Català

Al Domini d’Isards ja fa més de 5 anys que ens dediquem al trail running. Vam començar amb l’estació de trail l’any 2016 i hem fet formació i estades durant aquests anys. Des del 2019, dirigim la Molló Trail que, en aquest temps, ha crescut ràpidament i ha aconseguit l’homologació de la FEEC. Som en procés de convertir-la en una cursa de referència!

 

Ens els darrers anys, la bicicleta ha irromput amb força en el món de l’esport outdoor en totes les seves vessants. Nosaltres, amatents a allò que demana el públic, hem pensat a incorporar la línia a les nostres activitats i, de manera paral·lela, recuperar la fórmula de la duatló que tan bé s’adapta a l’orografia del Pirineu Oriental. En aquest marc, Gravel és l’aposta més innovadora.

Recorregut

Sortida d’Espinavell en bicicleta, pista Espinavell-carretera de Setcases i amunt fins a Vallter 2000

Transició a trail running a Vallter 2000

Mitja marató circular baixant al Pla de la Molina, pujant Coma de l’Orri, anant fins a la barraca de Tirapits, ascendint al Pic de l’Infern, carenant Fresers i Bastiments, seguint per Coll de la Geganta, Pic de la Dona i davallant de nou a l’estació per la Portella de Mentet.

Transició a bike a Vallter 2000

Baixada per la carretera fins a trobar la pista, per on retorna a Espinavell. ATENCIÓ: els trams en blau més clar estaran neutralitzats per evitar riscos. Es faran controls amb aturada i es penalitzarà l’excés de velocitat amb desqualificació.

Arribada a les Planes d’Espinavell

Perfil bike Espinavell - Vallter 2000
Perfil trail running a Vallter 2000
Perfil bike Vallter 2000 - Espinavell
Recorregut Bike (anada)
Recorregut Trail Running (zona Vallter)
Recorregut Bike (tornada)

 

Sortida i arribada: Espinavell

Transició: Vallter 2000

Categories: individual i per equips, masculina, femenina i mixta (equips)

Distància: 81,89k (59,26+22,63)

Desnivell: 5.647m

Organitzadors: Domini d’Isards, Ajuntament de Molló i Ajuntament de Setcases

Amb la col·laboració de: Vallter 2000 i Grup de Muntanya Vall de Camprodon

Amb el suport de: Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, Consell Comarcal del Ripollès i Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser

Direcció: Domini d’Isards